MARSYLIA

Koncentrat gwarantuje stałą i wysoką jakość wyrobów z ciasta francuskiego i półfrancuskiego. Ciasta z koncentratu należą do szczególnie delikatnych i wykwintnych wypieków odznaczających się dużym i równomiernym uwarstwieniem tzw. listków z dobrze związanym tłuszczem. Z koncentratu można wyprodukować szeroką gamę słodkich i wytrawnych przekąsek.

Podobne wpisy

  • AKO BROWNIE

    Brownie to ciasto czekoladowe typowe dla kuchni amerykańskiej, które w ostatnich latach stało się popularne także w Europie. Przez wielbicieli czekolady określane jest mianem najbardziej czekoladowego ciasta na świecie.

    ZALETY  KONCENTRATU :

    • Szybkiego i proste przygotowania ciasta Brownie o wspaniałym, wyrazistym czekoladowym smaku, bardzo wilgotnym miękiszu i ciężkiej, charakterystycznej strukturze.
    • Wszechstronność zastosowania – placki, batony z bakaliami, ciasteczka, spody do ciast deserowych
    • Gwarancja stałej jakości i powtarzalności
  • STABILIZATOR DO SERNIKA AKO

    Stabilizator do sernika AKO jest przeznaczony do przygotowywania masy serowej, która jest wykonywana przy produkcji serników oraz nadzienia do drożdżówek i strucli. Dodatek stabilizatora do sernika AKO ma na celu stabilizację i zwiększenie wydajności masy serowej oraz nadanie wyrobom gotowym wyjątkowej delikatności i puszystości.