Panier zewnętrzny o barwie żółtej

  • Stopień granulacji: od 1 do 3 mm
  • Ciężar nasypowy: średnio 520 g/dm3
  • Zastosowanie: drób, warzywa

Zastosowane nasiona zdecydowanie podnoszą walory odżywcze i smakowe oraz urozmaicają wygląd panierowanej potrawy.

Podobne wpisy

  • Panier zewnętrzny o barwie pomarańczowej

    • Stopień granulacji: od 1 do 3 mm
    • Ciężar nasypowy: średnio 520 g/dm3
    • Zastosowanie: Ryby, Drób, Wieprzowina, Wołowina

    Zastosowane nasiona zdecydowanie podnoszą walory odżywcze i smakowe oraz urozmaicają wygląd panierowanej potrawy.

  • Panier z płatkami kukurydzianymi

    Ciężar nasypowy 320 g/dm3

    Ten panier to mieszanka żółtego panieru o średniej granulacji z drobnymi płatkami kukurydzianymi. Po obróbce termicznej płatki są wyraźnie widoczne, nadając produktowi atrakcyjny wygląd i chrupkość. Aby panier dobrze przylegał do powierzchni, należy użyć predustu i panieru mokrego.